Met de BrabantSport clubcard naar topsportevents.

In Brabant vinden er jaarlijks veel topsportevents plaats. BrabantSport is bij velen betrokken als sponsor. Dit jaar zo ook bij het EK Cross en volgend jaar bij onder andere de Fed Cup, de Euro Hockey League en het WK Handboogschieten. En jij kunt daar bij zijn! Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden via www.brabantsport.nl/clubcard. Je maakt dan automatisch kans op gratis kaarten, én zelfs op een seizoenkaart of de golden ticket (een heel jaar lang naar alle door BrabantSport gesponsorde events en met de golden ticket ga je als VIP). Daarnaast ben je aanwezig bij de jaarlijkse Team Brabant Sport fandag waar je onze Brabantse topsporters ontmoet. Meld je dus snel aan!

BrabantSport trotse sponsor van het EK Cross

BrabantSport is een aan de provincie Noord-Brabant gelieerde uitvoeringsinstelling; een organisatie waarbinnen de provincie, CTO Zuid, Sports & Technology, Team Brabant Sport, het Brabantse bedrijfsleven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden de krachten bundelen om Brabant beter te maken door sport.

“BrabantSport heeft een belangrijke rol gespeeld om het EK Cross naar Tilburg te halen” vertelt Cees van Loon. “In 2015 stonden wij, als stichting Warandeloop, samen met BrabantSport aan de wieg van ons bid. Daarna hebben we samen de road to Tilburg2018 ingezet!” BrabantSport is, naast de Atletiekunie, Ministerie van Volksgezondheid en de Gemeente Tilburg een van de vier host instutitions van het EK Cross. Directeur Michel Reinders van BrabantSport vertelt: “We hebben dit EK Cross niet alleen naar Tilburg gehaald om Brabant en Tilburg internationaal op de kaart te zetten, maar ook de economische en maatschappelijke spin-off is een belangrijke reden geweest. Het maatschappelijke- en topsport gedeelte gaan tijdens dit evenement heel erg goed samen.”

BrabantSport wenst alle deelnemers heel veel succes en plezier én alle toeschouwers een prachtig evenement in de eigen Brabantse achtertuin toe!

Meld je hier aan voor de BrabantSport clubcard.