ASICS kleedt het EK Cross aan

ASICS heeft zich als exclusief sportmerk verbonden aan het SPAR EK Cross in Tilburg op 9 december. ASICS zal alle vrijwilligers voorzien van kleding en is daarmee als National Partner verbonden aan het Europees Kampioenschap Cross bij Beekse Bergen.

 

Mensen in beweging

Als sportmerk wil ASICS zo veel mogelijk mensen in beweging  krijgen. “Vanaf onze oprichting in 1949 is ASICS voortdurend bezig om samen met wetenschappers, topatleten en coaches producten te ontwikkelen, waardoor sporters optimaal kunnen presteren en verantwoord en gezond met hun sport bezig kunnen zijn. Wij geloven in pure sport, vol emotie en passie, ongeacht het niveau. Middels de I Move Me campagne willen we zo veel mogelijk mensen aan het bewegen krijgen en houden. Vanuit die gedachte willen we sporters niet alleen bijstaan met goede producten, maar ook met extra services zoals OneASICS.” vertelt Paul Hartman, Sport Marketing Specialist Running.

Sponsoring

Als hardloopmerk komt ASICS graag in contact met hardlopers en grote evenementen. Paul Hartman vertelt: “Ons partnership met de Atletiekunie is daar een uitstekende mogelijkheid voor. Mede daarom is ASICS ook heel erg blij en trots om partner van nog een groot event te zijn namelijk, het EK Cross in Tilburg. Het is prachtig om te zien dat het EK cross in Nederland wordt gehouden, we hebben een mooie reputatie als het gaat om cross events en de locatie van de Beekse Bergen leent zich bij uitstek voor een prachtig EK.”