BrabantSport ontvangt allereerste ticket voor de SPAR EK Cross Tilburg

Op 20 juni opende de ticketverkoop voor het Europees kampioenschap Cross in Tilburg. Cees van Loon, voorzitter van het Local Organising Committee van Tilburg2018, overhandigde het eerste ticket aan BrabantSport.

2015

“BrabantSport heeft een belangrijke rol gespeeld om het EK Cross naar Tilburg te halen” vertelt Cees van Loon. “In 2015 stonden wij, als stichting Warandeloop, samen met BrabantSport aan de wieg van ons bid. Daarna hebben we samen de road to Tilburg2018 ingezet!” BrabantSport is, naast de Atletiekunie, Ministerie van Volksgezondheid en de Gemeente Tilburg een van de vier host instutitions van het EK Cross. BrabantSport maakt zich in de gehele provincie hard voor een goed sportklimaat. Michel Reinders, directeur van BrabantSport vertelt: “We hebben dit EK Cross niet alleen naar Tilburg gehaald om Brabant en Tilburg internationaal op de kaart te zetten, maar ook de economische en maatschappelijke spinn-off is een belangrijke reden. Het maatschappelijke en topsport gaan tijdens dit evenement heel erg goed samen.”

Tickets

In de voorverkoop, die loopt tot en met september, bedraagt de ticketprijs 10 euro. Daarna kosten tickets €12,50. Voor de reguliere tickets geldt: hoe meer tickets je bestelt, hoe voordeliger je erbij bent. Naast reguliere tickets is er ook een zeer gelimiteerd aantal VIP-pakketten verkrijgbaar. Voor meer informatie over het EK Cross en tickets, ga naar: www.tilburg2018.nl.

Foto: Bij afwezigheid van Michel Reinders (directeur BrabantSport), nam Roger Schouwenaar (Manager Topsportevents) het eerste ticket in ontvangst.

EK Cross

Meer dan 700 topatleten uit 40 verschillende Europese landen komen in december naar Tilburg. Het EK Cross vindt op 9 december van dit jaar plaats bij de Beekse Bergen. Het is dit jaar de 25e keer dat het EK Cross georganiseerd wordt.

Direct tickets bestellen kan via de onderstaande link!