Geslaagd bezoek European Athletics op het nieuwe Safari Resort bij Beekse Bergen

Afgelopen maandag 23 en dinsdag 24 april kwam er een delegatie van European Athletics naar Tilburg. Samen met het Local Organising Committee (LOC) werd de voortgang van de voorbereidingen op het EK Cross besproken. Dat Europees Kampioenschap vindt plaats op 9 december bij Beekse Bergen, dat vorig week haar nieuwe Safari Resort opende. Betrokkenen kijken terug op een geslaagde tweedaagse visit.

“Omdat het Safari Resort vorige week geopend is, was dit het perfecte moment om onze collega’s van European Athletics op deze schitterende locatie te ontvangen. Het team was zeer tevreden over de voortgang. Dat geeft het LOC nieuwe energie om de komende maanden volop aan de slag te gaan,” aldus Cees van Loon, voorzitter van het LOC.

European Athletics Vice President Frank Hensel benadrukte het halen van deadlines en nakomen van afspraken. Na afloop keek hij met een goed gevoel terug op de visit. “Ik heb vertrouwen gekregen door wat ik heb gezien van het LOC, ze moeten op deze manier doorgaan. De goede sfeer en interactie tussen het LOC en onze mensen stemt mij zeer tevreden. Wij kijken daarom uit naar een fantastische 25e verjaardag van het SPAR EK Cross Country.”

Na deze tweedaagse visit kan het LOC verder met de ingeslagen weg, aangevuld met concrete input van de collega’s van European Athletics. In de komende periode gaat onder andere de ticketverkoop van start. Blijf op de hoogte van de laatste updates via onze Social Media kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.