LOC Tilburg 2018 reist af naar Slowakije voor de EK Cross

Met het oog op de Europese Kampioenschappen Cross in eigen land volgend jaar, is het LOC van Tilburg 2018 dit weekend aanwezig bij de EK Cross in Samorin (Slowakije). De delegatie van de organisatie van de EK Cross in Tilburg 2018 gaat niet naar Samorin om vakantie te houden, maar om wijze lessen te leren van de Slowaakse collega’s. De races van de EK Cross zijn zondag, daaraan voorafgaand kent de zaterdag tjokvol programma.

Tjokvol programma

De organisatie van de EK Cross Tilburg 2018 gaat niet naar Samorin om vakantie te houden, maar om te leren van de Slowaakse collega’s. De races van de EK Cross zijn zondag, daaraan voorafgaand kent de zaterdag tjokvol programma. Zo worden de faciliteiten en het parkoers geïnspecteerd en zijn er overleggen gepland met collega’s van European Athletics.

Road to Tilburg

Daarnaast krijgt Tilburg 2018 de kans de ‘Road to Tilburg’ te presenteren aan de internationale media, bondscoaches en de technical staff. De organisatie gaat hierbij in op bijvoorbeeld de doelen van het event, maar ook op het pallet aan side events dat volgend jaar uitgerold wordt met de slogan ‘Creating Crossovers’. Dit alles gebeurt ook op zaterdag. Op zondag zijn er behalve de races ook opnieuw verschillende meetings met onder andere European Athletics en de organisatie van Samorin 2017.

Blijf op de hoogte

Volg de social media kanalen van Tilburg 2018 om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in Slowakije.

FacebookTwitterInstagramLinkedIn

Wil je de races in Samorin live volgen? 

Bekijk hier de livestreams