Neptunus Structures National Supplier EK Cross 2018

Neptunus Structures uit Kessel heeft zich als National Supplier verbonden aan het EK Cross. Neptunus is wereldwijd dé specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen. Met ruim 80 jaar ervaring levert Neptunus accommodaties voor topevenementen. Naast de hoofdvestiging in Kessel (NL) heeft Neptunus ook vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Polen. 

 

Topsportevenementen

Neptunus en ‘Sport’ zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Zowel breedtesport- als topsport evenementen vormen een belangrijke pijler voor de activiteiten van Neptunus. Zo bouwde het Limburgse bedrijf diverse grote internationale sportevenementen, waaronder het EK Atletiek in Amsterdam, het WK wielrennen in Valkenburg en de Olympische Spelen in Londen en Sochi.  Daarnaast is Neptunus official supplier van NOC*NSF. Dorrie Eilers, directeur Neptunus, is zich dan ook bewust van de ongekende omvang van dit EK Cross: 'We zijn enorm trots dat we mogen meewerken aan de totstandkoming van dit grote sportevenement met internationale allure. Met onze tijdelijke accommodaties willen wij ook bijdragen aan een maximale sportbeleving voor alle bezoekers, VIP’s en atleten. Daarnaast vinden we het fantastisch dat het in Tilburg is. Tilburg is sportstad bij uitstek. De vele side events maken het sportevenement tot één groot feest voor jong & oud. Kortom, een goede stimulans voor de atletieksport. Wij kijken er naar uit!”

Over het EK Cross in Tilburg

Het EK Cross wordt dit jaar voor de 25e keer gehouden. Het evenement waar zo’n 700 topatleten uit heel europa aan deelnemen, vindt plaats in de Beekse Bergen.

Tickets

Het EK Cross in Tilburg meebeleven? Koop snel je tickets!