Boels Rental National Supplier EK Cross Tilburg

Boels Rental heeft zich als National Supplier verbonden aan het Europees Kampioenschap Cross, dat zondag 9 december plaatsvindt in Tilburg.

Met meer dan 400 vestigingen is Boels één van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, modulaire huisvesting en event equipment. 

Oude bekenden
 

De keuze van Boels Rental voor het EK Cross in Tilburg heeft zonder twijfel te maken met het jarenlange partnership van Boels met de Stichting Internationale Warandeloop. Voorzitter van het EK Cross, Cees van Loon: “Dat Boels Rental nu ook medewerking verleent aan het EK Cross vinden we als organisatie fantastisch. Ik beschouw het als een bevestiging van onze uitstekende samenwerking in de afgelopen jaren.”

Internationaal
 

“Het internationale karakter van het EK Cross spreekt ons erg aan”, vertelt Dennis Dubbelman, Key-Accountmanager bij Boels Events. “Als grootverhuurder bedient Boels Rental immers klanten in binnen- en buitenland. We beschouwen het dan ook als een hele eer om van een dergelijk prestigieus sportevenement deel uit te kunnen maken.”

Jubileum
 

Het EK Cross wordt dit jaar voor de 25e keer gehouden. Het evenement waar zo’n 700 topatleten uit heel europa aan deelnemen, vindt plaats in Safaripark Beekse Bergen. Individuele tickets en groepstickets zijn hier verkrijgbaar.

Boels Rental
 

Bij Boels Rental werken meer dan 3.500 medewerkers. In 2017 realiseerde Boels een omzet van 445 miljoen euro, een groei van 16% ten opzichte van het voorgaande jaar. Naast het bieden van kwalitatief onderscheidende producten voor bedrijven en particulieren, ondersteunt Boels zakelijke klanten in verschillende sectoren met projectrealisatie, logistiek en materieelbeheer.