Pers

Wij verwelkomen 9 december 2018 graag nationale en internationale pers bij de SPAR EK Cross Tilburg 2018. In aanloop naar de Europese Kampioenschappen bieden de side events ook genoeg aanleiding om contact met ons op te nemen.
 
Wanneer u een pers-gerelateerde vraagt heeft, neem dan contact op met Esther Singendonk via press@tilburg2018.nl of 026-4834816.

Wil jij als mediavertegenwoordiger bij het EK Cross in eigen land zijn?
 

De media accreditatie voor het EK Cross dat op 9 december plaatsvindt, is geopend voor schrijvende pers, fotografen en non-right holders.  De deadline voor accrediteren ligt op vrijdag 15 november.

Broadcast rights holders (TV and Radio) ontvangen separaat bericht over hun accreditatie gebaseerd op de rate card (een unieke username plus wachtwoord).

Non Rights Holders (radio en TV) : 

Non Rights Holders zijn niet gemachtigd om live beelden te maken van de wedstrijd / het wedstrijdterrein en mogen camera's en opname apparatuur alleen gebruiken in de mixed zone (met de goedkeuring van EBU / NOS). Non Rights Holders accrediteren op vergelijkbare wijze als schrijvende pers en fotografen; weliswaar via een ander formulier. Het aantal accreditaties is gelimiteerd en zal worden goedgekeurd door de EBU in overeenstemming met NOS (headbroadcaster van het event).