Route en parkeren

De SPAR EK Cross 2018 wordt gehouden op het Event Center van Beekse Bergen. Zowel per auto als per openbaar vervoer is het Event Center goed bereikbaar. 

Adres: Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek.

Openbaar Vervoer

Het evenement is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer. Vanuit station Tilburg is het nog ongeveer 15 minuten met de bus. LET OP: De bus rijdt maar 1 keer in het uur! Vanaf 'bushalte Safaripark' is het 500 meter lopen naar de entree van het EK Cross. Raadpleeg hiervoor: http://www.ns.nl of www.9292.nl (Let niet op de looproute die de reisplanner aangeeft).

Trein/bus verbinding
Reizigers per sprinter vanaf stations Eindhoven, Breda of 's-Hertogenbosch kunnen rechtstreeks naar station Tilburg. Vanaf het station volgt u verwijsborden richting het busstation. Beekse Bergen is te bereiken met bus '143 Reusel via Hilvarenbeek'. U stapt uit bij de 11e halte vanaf station Tilburg: 'Bushalte Safaripark'. Alle haltenamen worden automatisch omgeroepen en worden digitaal getoond tijdens de busrit. Vanaf 'bushalte Safaripark' volgt u de verwijsborden van de EK Cross Tilburg 2018. Via de loopbrug komt u na ongeveer 500 meter bij de entree van het EK Cross.

Auto

Parkeren bij Beekse Bergen kost 5 euro.

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op het parkeerterrein van 'speelland Beekse Bergen'. Adres voor uw navigatie systeem: Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek.

Vanuit Breda, Eindhoven, en 's Hertogenbosch (A58 / E312) Neem de afslag Hilvarenbeek (afrit 10). Bij de verkeerslichten op de T-kruising sla rechtsaf naar de N269. Neem na 850 meter afslag Beekse Bergen. Vanaf hier rijdt u het terrein van Beekse Bergen op. Volg de wegwijzering P-eventcenter.

Vanuit Waalwijk, Kaatsheuvel en Loon op Zand Neem de afslag Hilvarenbeek (afrit 10). Bij de verkeerslichten op de kruising slaat u linksaf naar de N269. Neem na ongeveer 1.5 kilometer afslag Beekse Bergen. Vanaf hier rijdt u het terrein van Beekse Bergen op. Volg de wegwijzering P-eventcenter.

De parkeergelegenheid ligt direct naast het eventcenter en start- en finishterrein. Gedurende het evenement zijn er verkeersregelaars die u naar uw parkeerplaats verwijzen. Wij vragen u om de instructies van de verkeersregelaars te allen tijde op te volgen!